About


Input For You maakt voor succesvolle ondernemingen een overstap mogelijk van werken met papier naar een gedigitaliseerde papierloze omgeving. Wij helpen ondernemingen om de kosten van werken met papier te reduceren en verhogen de efficiency in de verwerking van hun inkomende documentenstroom. 

Input For You geldt vandaag als een van de grootste Europese spelers op het gebied van documentverwerkingsdiensten aan financierings- en verzekeringsondernemingen, de sociale en gezondheidssector, de automobiel- en transportindustrie en nutsbedrijven.

  • Klanten digitaliseren inkomende facturen, contracten, claims, teruggezonden post, marktonderzoeken, medische dossiers en behalen een project-ROI-voordeel tussen 30 en 70%.

  • Door een combinatie van inhouse ontwikkelde softwareoplossingen en het gebruik van optische en manuele letterherkenningstechnieken is Input For You een van de weinige bedrijven die de inhoud van ongestructureerde documenten voor een billijke prijs in kritische business applicaties kan integreren.

  • Sinds 2006 heeft Input For You al 500 miljoen papieren documenten gedigitaliseerd en verwerkt het dagelijks ruim 300.000 documenten.


Our Team

Stephan Cornelis
General Manager +32 (0)2 894 09 27
Alain Dewispelaere
Sales Manager +32 (0)2 894 09 23
Bernard Coppens
CEO +32 (0)2 894 09 21
Stefaan VanBastelaere
Customer Delivery Manager
Isabelle Gilles
Marketing - Communication +32 (0)2 894 09 20
Pierre Delandsheere
Pierre Delandsheere
DPO - Data Protection Officer
Ignacio Zafra
Ignacio Zafra
Development & Technology Manager
Sonia Reaume
Sonia Reaume
Team Operation Manager