AI Data Capture

AI Data Capture

Kies voor een Artificial Intelligence platform om gegevens te capteren dat verder gaat dan de traditionele OCR

Klassieke, template-based oplossingen vergen veel modelleertijd en werken alleen voor een beperkt aantal lay-outs die in de loop der tijd niet veranderen. Zodra documenten heterogener worden, hebt u een aanpak op basis van Artificial Intelligence nodig. Dankzij onze zelflerende algoritmes kunt u sneller en met minder gegevens nauwkeurige documentverwerkingsmodellen bouwen.

Template-based data capture

Template-based oplossingen, vaak gebaseerd op traditionele OCR-technieken, vereisen gestructureerde invoer met vaste lay-outs.

  • Wijzigingen in documentformaten of lay-outs vereisen veel handmatig werk om de templates te maken, te onderhouden en aan te passen, omdat het systeem de lay-out onthoudt.
  • Statische prestaties na verloop van tijd.

AI Data capture

De nieuwe generatie deep learning kan ongestructureerde data verwerken, zoals vrije tekst afkomstig van scans, mobile phone uploads of e-mails met een onbeperkte vari√ęteit.

  • De algoritmes leren van de context en zijn flexibel bij veranderingen in het invoerformaat, omdat ze tekst en lay-out interpreteren en niet alleen onthouden.
  • Deze zelflerende modellen verbeteren in de loop van de tijd door middel van uitzonderingsvalidatie.
  • Aangezien wij zelf zorgen voor de validatie van uitzonderingen, garanderen wij 99,5% “zorgeloze” nauwkeurigheid van de gegevens